Γενικά

Γέφυρα Αξιού, ΠΑΘΕ και Τελωνείο Ευζώνων τέθηκαν στην συνάντηση Κώστα Σιωνίδη-Ελένη Σώκου

Η παλαιά γέφυρα του Αξιού, η έναρξη της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πολυκάστρου – Μαλγάρων και ο εκσυγχρονισμός του συνοριακού σταθμού Ευζώνων απετέλεσαν τα κύρια θέματα της συνάντησης εργασίας που είχε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με την συντονίστρια του γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου.

Η συνάντηση εργασίας έγινε το πρωί της Τετάρτης 7.2.24 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου και συμμετείχαν σε αυτήν από την διοίκηση του δήμου οι αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Τζούρτζος, Γεώργιος Γεωργίτσαρος, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Κύρος Καλαβάζης, Ιωάννης  Τόδας και Λάζαρος Ευθυμιάδης.

Την κ. Σώκου συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος , οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Σταύρος Γκουραμάνης και Νίκος Τοπαλίδης και το μέλος της ΔΕΕΠ Ανδρέας Τρεντζίδης.

Ο κ. Σιωνίδης   παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου και έκανε εκτενή ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος. Πέραν όσων προαναφέρθηκαν συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την δομή Νέας Καβάλας, την καθυστέρηση εγκρίσεων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προβλήματα αρμοδιότητας της ΓΓΑ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης .

Μετά την συνάντηση στο δημαρχείο ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γεωργίτσαρος συνόδεψε την κ. Σώκου σε συνάντηση που είχε με αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου στο Πολύκαστρο και στην συνέχεια ο δήμαρχος την συνόδεψε στο Τελωνείο Ευζώνων όπου έγινε ενημέρωση από την προϊσταμένη του Τελωνείου Νένα Σιονακίδου και τον διοικητή του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Ιωάννη Πυλαρινό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]