Γενικά

Πρέπει να διαφυλαχθεί η συνεργασία Δήμου Παιονίας – διοίκησης ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας

Την έντονη δυσαρέσκεια του δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη προκάλεσε έκφραση του αναπληρωτή διοικητή νοσοκομείου Κιλκίς και εκτελούντος καθήκοντα διοικητή του ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη προς αντιδήμαρχο Παιονίας, η οποία κρίθηκε ως ατυχής και προσβλητική.

Γιά το ανακύψαν θέμα ο κ.Σιωνίδης προέβη στην ακόλουθη έγγραφη δήλωση:

«Οι δημόσιες δηλώσεις και οι αντεγκλήσεις που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, δεν εξυπηρετούν τον «κοινό σκοπό» όλων, που είναι η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου Γουμένισσας προς τους κατοίκους της Παιονίας.
Το νοσοκομείο Γουμένισσας είναι δομικό στοιχείο της νεώτερης ιστορίας του τόπου μας, εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες τους κατοίκους, και ο δήμος θεσμικώς και ουσιαστικώς δεν μπορεί να δεχτεί την οποιαδήποτε υποβάθμιση του.

Η διοίκηση του νοσοκομείου θα πρέπει να συμμεριστεί τις αγωνίες και την ανησυχία των κατοίκων μας,, που προς το παρόν εκφράζονται μέσω των θεσμικών φορέων του τόπου.

Η έως τώρα, καλή συνεργασία με την διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να διαφυλαχθεί γιατί τα προβλήματα του νοσοκομείου χρειάζονται λύσεις, οι κάτοικοι χρειάζονται υπηρεσίες και οι αντεγκλήσεις δεν οδηγούν πουθενά.

Θεωρώ ατυχή και προσβλητική την έκφραση που χρησιμοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας γιά αντιδήμαρχο του δήμου Παιονίας και τον καλώ να την αποσύρει.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι, ότι εκπροσωπούμε φορείς και θεσμούς.

Οι πολίτες αναμένουν από εμάς συνεννόηση και αποτελέσματα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα