Αθλητισμός

Συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις τα τμήματα υποδομής του Κιλκισιακού

Διεξήχθησαν το Σάββατο 23.5.15 οι αγώνες της διοργάνωσης ηλικιακών κατηγοριών του Εθνικού Αξιούπολης.
Σ’ αυτούς έλαβαν μέρος οι ομάδες τριών τμημάτων του Κιλκισιακού και αντίστοιχες της ΑΕ Πολυκάστρου του Πάικου Γουμένισσας και του διοργανωτή Εθνικού Αξιούπολης.
Σε ό,τι αφορά στον Κιλκισιακό οι παίδες του σημείσαν δύο νίκες με 1-0 επί Γουμένισσας και Αξιούπολης, ενώ ηττήθηκαν με 3-1 από το Πολύκαστρο. Την ομάδα προπονεί ο Παύλος Μπάπκας.
Οι μικροί προπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη έδειξαν και πάλι δείγματα μεγάλου ταλέντου και νίκησαν με 4-1 τον Εθνικό Αξιούπολης, έφεραν 1-1 με την ΑΕΠ 2, και στον τρίτο αγώνα τους θριάμβευσαν με 3-1 επί της ΑΕΠ 1.
Το απόγευμα οι προπαίδες του Στάθη Πορφυρίδη έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την μεγάλη τους ποιότητα, δείγμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Νίκη με 6-1 επί του Πάικου, νίκη με 5-1 επί του Εθνικού.
Στον άτυπο τελικό οι παίκτες του Κιλκισιακού ήταν και πάλι καταιγιστικοί στο 6-1 επί της ΑΕΠ.
Υπενθυμίζεται, ότι την προσεχή Κυριακή 31.5.15 θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς οι αγώνες της αντίστοιχης διοργάνωσης της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, με την συμμετοχή των Ολυμπιακού Πειραιώς, Αετού Βυζαντίου Πτολεμαϊδας, Ομονίας Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και «ακαδημίας» Χρήστου Καλιφούλη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα