Αγροτικά

Συνεχίσθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις αγροτών γιά πιστοποίηση στην ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων

Συνεχίζονται οι κατά τμήματα εξετάσεις αγροτών στην πιστοποίηση γιά την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων, που διενεργούνται από την «Επιμορφωτική Κιλκίς» στο Πολύκαστρο.
Άλλα δύο τμήματα εξετάσεων ολοκληρώθηκαν στις 2 και 4.6.15, στο εν λόγω πιστοποιημένο παράρτημα της «Επιμορφωτικής Κιλκίς», με απόλυτη επιτυχία.
Οι υποψήφιοι, αφού πρώτα δέχτηκαν στις κατευθύνσεις και σαφείς οδηγίες των στελεχών της «Επιμορφωτικής» για την ορθή διεκπεραίωση της διαδικασίας, έλαβαν μέρος με επιτυχία στις εξετάσεις σε κλίμα μεγάλης ικανοποίησης και πολλών θετικών εντυπώσεων.
Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν αυτομάτως μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, (ένας υπολογιστής ανά εξεταζόμενο), και τα θέματα λήφθηκαν ηλεκτρονικά από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, διαφορετικά για κάθε εξεταζόμενο.
Η διαδικασία κύλησε ομαλά και η συνεργασία και υποστήριξη από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων για την όλη διοργάνωση και την λήψη των ερωτήσεων της εξέτασης υπήρξε άψογη.
Καθοριστικής σημασίας παράμετρο αποτελεί ο άρτιος εξοπλισμός πληροφορικής και η υποδομή που διαθέτει η «Επιμορφωτική Κιλκίς» και στο παράρτημά της στο Πολύκαστρο, και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί το υπουργείο και η ειδική εφαρμογή των εξετάσεων.
Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε στους επιτυχόντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
Η «Επιμορφωτική Κιλκίς» είναι φορέας κατάρτισης και εξεταστικό κέντρο εγκεκριμένο από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων με πιστοποιημένες δομές και στον δήμο Κιλκίς και στο δήμο Παιονίας.
Υπενθυμίζεται, ότι από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.
Η «Επιμορφωτική Κιλκίς» διοργανώνει συνεχώς:
o Προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης
o Εξετάσεις πιστοποίησης
σε Κιλκίς και Πολύκαστρο
Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για κατάρτιση ή/και εξέταση.
Γιά πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:
-Κιλκίς: Δοϊράνης 56, τηλ/φαξ: 23410 28705 – 29690, 23411 02185
-Πολύκαστρο: Εθν. Αμύνης 37 («Ακρίτες»), Τηλ : 23430 97340

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]