Πολιτική

«Συνεχίστε τον αγώνα» προτρέπει ο Σύλλογος Γυναικών

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους «μέχρι την δικαίωση» προτρέπει τους εργαζομένους στην «Καρίνα» ο σύλλογος γυναικών Κιλκίς, αντιπροσωπεία του οποίου συναντήθηκε μαζί του, την Τρίτη 21.4.15 στην πύλη του εργοστασίου. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρίνα» ΑΒΕΕ, ώστε να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, την Τρίτη 21/4/15 στην πύλη του εργοστασίου.

ΚΑΡΙΝΑ

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις γυναίκες του συλλόγου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση καθώς και για τα δίκαια αιτήματά τους, μιας και βρίσκονται απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες και όμηροι του εργοδότη μπροστά στο ενδεχόμενο πτώχευσης της επιχείρησης.
Αναφέρθηκαν επίσης στο συμπέρασμα που έβγαλαν ότι ενώ τέσσερα χρόνια βάζουν πλάτη για να «βοηθήσουν» την επιχείρηση – αποδεχόμενοι μειώσεις μισθών, υπερωριακή απασχόληση κτλ. – τελικά μόνος κερδισμένος βγήκε ο εργοδότης.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Χατζή κάλεσε τους εργαζόμενους να μην το «βάλουν κάτω», να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του νομού οι οποίοι αντιμετωπίζουν και αυτοί αντίστοιχες δυσκολίες. Τους εξήγησε ότι χρειάζεται εναλλαγή των μορφών πάλης ώστε ο αγώνας τους να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών κάλεσε τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών δυνάμεων, την 1η του Μάη στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς στις 10.30 το πρωί.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα