Αθλητισμός

Συνεχίσθηκαν γιά τον Γ.Σ. Μανδρών οι διακρίσεις στα «Σπανίδεια»

Οι αγώνες ρίψεων εις μνήμην του πρωταθλητή και ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Σπανίδη, που με την επωνυμία «Σπανίδεια 2014» διεξήχθησαν την Παρασκευή 23.5.14 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης 23.5.14 υπήρξαν ο νέος «σταθμός» διακρίσεων και επιτυχιών του ΓΣ Μανδρών.
Διακρίσεις σημείωσαν:ΖΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ο Κυριάκος Ζώτος, ο οποίος στην δισκοβολία εφήβων (δίσκος 1.750 γρ) υπερέβη τέσσερες φορές το όριο συμμετοχής (55.50μ.) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας (Γιουτζήν της πολιτείας Ορεγκον των ΗΠΑ, 22-27 Ιουλίου), με καλύτερη βολή 56.76μ. με την οποία και κατέκτησε την πρωτιά.
Ο Νίκος Μανωλίδης, που με καλύτερη βολή 49.40 πρώτευσε στην δισκοβολία παίδων (δίσκος 1,5 κιλού), κατέρριψε την ατομική επίδοσή του και υπερέβη το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.
Ο Γιώργος Μοαβίνης, που στο ίδιο αγώνισμα, με καλύτερη βολή 42,73μ. κατέλαβε την πέμπτη θέση της κατάταξης, κατέρριψε την ατομική επίδοσή του και υπερέβη το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, καίτοι ανήκει ακόμη στην κατηγορία παμπαίδων α’.gs mandron 4
Τις …συνήθεις επιτυχίες του συνέχισε ο Αλέξης Προδανάς που πρώτευσε στην σφυροβολία τόσο των παίδων (σφύρα 5 κιλών), με 74,64 όσο και των εφήβων (σφύρα 6 κιλών) με 68.38, ενώ ο Κυριάκος Ζώτος κατετάγη τέταρτος στην κατηγορία ανδρών (δίσκος δύο κιλών) με 49.82, επιβεβαιώνοντας τις επιδόσεις του στην αντίστοιχη των εφήβων.
Αξιοσημείωτη και η ίδια νέα ατομική επίδοση 57.52μ. των Γιώργου Κορακίδη και Μανόλη Καμτσικλή, που κατετάγησαν δεύτερος και τρίτος στην σφυροβολία παίδων, πίσω από τον Αλέξη Προδανά.
Ο πρώτος κατετάγη και τέταρτος στην σφυροβολία εφήβων, με 46.60μ., ενώ ο δεύτερος κατέλαβε την έβδομη θέση στην δισκοβολία παίδων, με 40.05μ.
Σημειώνονται ακόμη:
-Η τέταρτη θέση του Γιάννη Βογιατζή στην σφυροβολία ανδρών (σφύρα 7,257κ.) με 51.22μ.
-Η πέμπτη θέση του Νίκου Μανωλίδη στην δισκοβολία εφήβων με 42.38μ.
-Η έκτη θέση της Ελένης Ζώτου στην σφυροβολία κορασίδων (σφύρα τριών κιλών) με 40.70.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]