Πολιτική

Συνεργασία αστυνομίας με τον Χρ.Γκουντενούδη γιά το θέμα της Ειδομένης


Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ) είχε την Δευτέρα 6.10.14 ο δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης.
Σ’ αυτήν συζητήθηκε το θέμα των προσωρινώς φιλοξενουμένων παρανόμων μεταναστών στον σταθμό συνοριακής φύλαξης Ειδομένης καθώς και το θέμα των ελλείψεων που θα πρέπει αμέσως να καλυφθούν από την βελτίωση των συνθηκών της εκεί διαβίωσης.
Μετά την συζήτηση ο κ. Γκουντενούδης μετέβη στην Ειδομένη και αξιολόγησε την υφιστάμενη κατάσταση ενώ μίλησε με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος.
Ο δήμαρχος ρώτησε αν σημειώθηκαν κρούσματα κλοπής ή ασθενειών λαμβάνοντας αρνητική απάντηση από τον Διοικητή του τμήματος.

ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ-ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την ανησυχία του και ρώτησε αν μπορεί να παρέμβει για θέματα που χρήζουν άμεσης ανάγκης, ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τους δημότες.
Την επομένη ημέρα, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφθηκε τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Θωμά Σάνδρο για το ίδιο ζήτημα. Ζήτησε να υπάρξει συνεργασία αστυνομίας και υπηρεσιών του δήμου Παιονίας. Έλαβε τέλος, δεσμεύσεις από τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, ότι θα γίνουν απαραίτητες οι ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και υγεία.

Περισσότερα

Θ. Βαφειάδης: Οι καταγγελίες για τα ψηφιακά υδρόμετρα δεν σταματούν τα έργα- Οι παρατυπίες και η κακή διοίκηση τα βουλιάζουν

Σφοδρή κριτική στον δήμαρχο Κιλκίς εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ», Θεόδωρος Βαφειάδης, με αφορμή τις δημοσιονομικές διορθώσεις […]

Δείτε ακόμα