Αθλητισμός

Συμμετοχή του Κ. Πουντζουκίδη απο τον Άθλο Κιλκίς σε διεθνές σεμινάριο τέκβον-ντο στην Κέκρυρα

etu 6Διεθνές σεμινάριο προπονητών πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7.9.14 στην Κέρκυρα, με πρωτοβουλία της ευρωπαϊκής ένωσης τεκβον-ντο (ΕΤΟ) και την συμμετοχή 160 προπονητών από όλη την Ευρώπη.

Αντικείμενα του σεμιναρίου υπήρξαν οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας και αγώνων και η πιστοποίηση-εξουσιοδότηση των προπονητών, ώστε, ως διεθνείς πλέον να δύνανται να προπονούν και να καθοδηγούν αθλητές σε οποιαδήποτε χώρα.

Στο σεμινάριο συμμετέσχε και ο προπονητής του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.

etu 1

Μετά το πέρας των εργασιών ο κ. Πουντζουκίδης δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο γνώσεων που αποκτήθηκαν «απαραίτητων γιά την σωστή λειτουργία των προπονητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Επισηήμανε, ότι οι προπονητές ενημερώθηκαν γιά κάποιες λεπτομέρειες που σημαντικές τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις είναι απαραίτητες γιά να μην χαθεί ένας σημαντικός αγώνας από λάθη που δεν οφείλονται στον αθλητή αλλά στον προπονητή-καθηγητή.

Κλείνοντας δήλωσε: «Όλοι μας είμαστε πρώτα μαθητές και μετά δάσκαλοι, αφού μόνο μέσα από την συνεχή εκμάθηση και παρακολούθηση των εξελίξεων σε αυτό το δυναμικό άθλημα μπορούμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε μία καλύτερη, πιό δημιουργική και αποτελεσματική καθοδήγηση των αθλητών μας, οδηγώντας τους προς την επιτυχία».

Οι εγγραφές στον Άθλο ξεκίνησαν ενώ τα μαθήματα θα αρχίσουν την προσεχή Δευτέρα 15.9.14.

 

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας