Γενικά

Συγκρότηση ενιαίου ταμείου εγγείων βελτιώσεων Παιονίας μετά από σύσκεψη

Σύσκεψη, με αντικείμενο τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες συνεχείς βροχοπτώσεις και πλημμύρες, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30.12.14 στο δημαρχείο Παιονίας.

Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης. Στην σύσκεψη παρέστησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιάννης Αδαμόπουλος, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Στυλιανός Μπερμπερίδης, οι δήμοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Φράγκος και Δημήτρης Μπαβέλης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης-Ελένη Αγαθοπούλου, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αποφασίσθηκε ο συντονισμός υπηρεσιών και προσπαθειών γιά συγκρότηση ενός ενιαίου τομέα εγγείων βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Αρτζάν-Αματόβου κατόπιν γενικής συνελεύσεως με την συμμετοχή όλων των ΤΟΕΒ της περιοχής (Βαφειοχωρίου, Ασπρου, Λιμνοτόπου, Αξιοχωρίου).

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]