Αθλητισμός

«Σφιγμένος» ακόμη, αλλά… σε «καλό δρόμο» ο χειροσφαιρικός ΓΑΣΚ

Το τελικό στάδιό της διανύει η προετοιμασία της χειροσφαιρικής ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς εν όψει του πρωταθλήματος βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο πλαίσιό της εντασσόταν και ο «δυνατός» φιλικός αγώνας με την ΑΕΣΧ Πυλαίας, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, που προσέφερε την ευκαιρία και δυνατότητα ενός γενικού ελέγχου δυνάμεων και στις δύο ομάδες.

Ευρισκόμενη σε περισσότερο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας, καθώς έχει ήδη δώσει τρεις επίσημους αγώνες, η α1 εθνικής κατηγορίας ΑΕΣΧ επικράτησε με αρκετή άνεση με 33-22.

Ωστόσο, ο ΓΑΣΚ κάθε άλλο παρά απογοητευτική εικόνα παρουσίασε.

Αντιθέτως, όλοι οι παίκτες του, αν και «σφιγμένοι» ακόμη από την ένταση της προετοιμασίας είχαν ωρισμένα πολύ καλά διαστήματα, ενώ η συνολική εμφάνιση και απόδοσή τους μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ελπιδοφόρα και ενθαρρυντική.

Άλλωστε, ο προπονητής και καθοδηγητής Γιάννης Λαζαρίδης πειραματίσθηκε σε αρκετά αγωνιστικά σχήματα και τακτικές με χρησιμοποίηση όλων ανεξαιρέτως των παικτών, έτσι που να μπορεί να γίνει λόγος για γενικές εκτιμήσεις, και όχι για συμπεράσματα.

Όλοι δε στις τάξεις της ομάδας του Κιλκίς εκφράζουν την πεποίθηση, ότι αυτή θα βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης για την «πρώτη» του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27.10.18.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]