Οικονομία

Ο ΣΕΒ επισκέφθηκε τον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL

Σε μια κίνηση που έχει σκοπό να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, ιδιαιτέρως στην ελληνική περιφέρεια, ο ΣΕΒ επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Κεντρική Μακεδονία.  Η ELVIAL είχε τη χαρά να υποδεχθεί τα μέλη του ΣΕΒ την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Η ELVIAL έχει ως βασική φιλοσοφία την αδιάκοπη ανάπτυξη και τις επενδύσεις σε τεχνολογία, τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό και σε  αυτή την προσπάθεια ο ΣΕΒ παραμένει σημαντικός αρωγός. Η επίσκεψη που έγινε στον βιομηχανικό μας χώρο στο Κιλκίς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τα μέλη του ΣΕΒ, να ακούσουμε τις προτάσεις τους και να παραθέσουμε και εμείς τις θέσεις μας για τη βιομηχανία του αλουμινίου σήμερα. Βασικό και καίριο ζήτημα της συνάντησης ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες και ιδιαίτερα οι βιομηχανίες στην βόρεια Ελλάδα  αλλά παράλληλα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε αυτό το πλαίσιο. Επιπροσθέτως μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην ανάπτυξη και στους τρόπους που ο ΣΕΒ και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια για τη βελτίωση και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Το βασικό και ουσιαστικό μέρος της επίσκεψης αποτελούνταν από την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ELVIAL. Στην περιήγηση που πέρασε μέσα από ολόκληρη την γραμμή παραγωγής της εταιρείας, μπορέσαμε και παρουσιάσαμε τη διαδικασία της διέλασης αλουμινίου σε ολόκληρο το εύρος της, από την αποθήκευση της πρώτης ύλης μέχρι και την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος. Η ξενάγηση, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους του ΣΕΒ να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες μας σε κάθε  σταθμό εργασίας και να ενημερωθούν διεξοδικά για τις απαιτούμενες διεργασίες.

Η ανάπτυξη της περιφέρειας, η ενημέρωση και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε αυτή αποτελούν πλέον έναν σημαντικό στόχο για όλους. Η ELVIAL ευχαριστεί τον ΣΕΒ για αυτή του την πρωτοβουλία και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Περισσότερα

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει […]

Δείτε ακόμα