Κοινωνία

ΣΕΟ και 2ο γυμνάσιο Κιλκίς μαζί σε δράση για ευπρεπισμό υπαιθρίων χώρων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο γυμνάσιο Κιλκίς και to Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συμμετεσχαν στην εθελοντική δράση “Let’s do it Greece” (Ας το κάνουμε Ελλάδα) που αποσκοπεί στον συντονισμό των πολιτών για τον καθαρισμό της χώρας σε μία μόνο ημέρα.

ΣΕΟ
Η δραστηριότητα αναπτύχθηκε την Κυριακή 26.4. Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συνεργάσθηκαν άψογα, φιλοτέχνησαν την εστία του Οδηγισμού, καθάρισαν τη σχολική αυλή και φύτεψαν λουλούδια στον κήπο του λαογραφικού μουσείου Κιλκίς.

Η εικόνα παιδιών διαφόρων ηλικιών να διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να προσφέρουν στην πόλη τους, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.Τις δράσεις συντόνισαν οι καθηγήτριες του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς Σοφία Παυλίδου και Βαρβάρα Καβαδοπούλου και τα στελέχη του Οδηγισμού με υπεύθυνη την Μαρία Γαβριηλίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]