Γενικά

Σεμινάρια στο Πολύκαστρο διοργανώνει η σχολή γονέων

Ξεκίνησαν στο Πολύκαστρο τα σεμινάρια της σχολής γονέων νομού Κιλκίς γιά γονείς εφήβων και γονείς παιδιών δημοτικού. Την προσεχή Τρίτη 18.3.14 πραγματοποιείται το σεμινάριο «Σύγχρονη Οικογένεια» στο τρίτο δημοτικό σχολείο με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα ενώ στις 5 το απόγευμα ξεκινά το αντίστοιχο πρόγραμμα στο πρώτο δημοτικό σχολείο.
Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να παραβρεθούν τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες γιά την δήλωση συμμετοχής.
Επίσης, την Τρίτη 18.3.14 θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα στο γυμνάσιο το σεμινάριο «Σύνδεση σχολείου-οικογένειας». Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς εφήβων, εκπαιδευτικούς και μέλλοντες γονείς, που θέλουν να ενημερωθούν γιά θέματα όπως συνεργασία εκπαιδευτικών-γονέων, αναπτυξιακά χαρακτηριστικά των παιδιών, σχολικός εκφοβισμός προβλήματα προσαρμογής, επαγγελματικός προσανατολισμός και άλλα. Η διάρκεια του προγράμματος είναι πενήντα ώρες και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την σχολή γονέων νομού Κιλκίς με την υποστήριξη της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.
Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να παραβρεθούν στην έναρξη γιά την δήλωση συμμετοχής. Γιά πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα της σχολής γονέων ισχύει το τηλέφωνο 6936 277381.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας