Πολιτική

Σειρά επαφών στην Αθήνα είχε ο Χρήστος Γκουντενούδης

Επισκέψεις σχετικές με θέματα του δήμου Παιονίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης στην Αθήνα την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20.11.14.
Ο κ. Γκουντενούδης συναντήθηκε με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη με αντικείμενο την δωρεάν παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού στην Ποντοηράκλεια. Ακόμη, συζητήθηκε και το θέμα της δωρεάν παραχώρησης εκτάσεων για την αποκατάσταση των χώρων ανεξέλεγκτης διαχείρισης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ).
Εν συνεχεία, ο δήμαρχος Παιονίας παρέστη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου της ΚΕΔΕ, όπου συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν στους δήμους και την λειτουργία τους, όπως το καθεστώς υποχρηματοδότησης.
Ακόμη, επισκέφθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Μέξη για θέματα του δήμου που εκκρεμούν, ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό γραμματέα του ΥΠΑΓΑΤ, κ. Ιατρίδη όσον αφορά τις εντάξεις έργων στην διακήρυξη του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
Ακολούθησε συνάντηση στο υπουργείο εσωτερικών για την διεκδίκηση αποζημιώσεων, γιά τις ζημιές από την τελευταία θεομηνία.
Τελευταίος σταθμός του κ. Γκουντενούδη ήταν το υπουργείο παιδείας για συνεργασία με τον υφυπουργό παιδείας και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά για θέματα, όπως το ΙΕΚ αμπελουργίας – οινοποιίας, το μουσικό σχολείο, η μη αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων Γοργόπης και Τούμπας, το ΙΚΑ Αξιούπολης, οι δασικοί χάρτες κ.α.
Στο περιθώριο της συζήτησης ο κ. Γκουντενούδης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά για την συνδρομή του στα φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν στον δήμο Παιονίας, όπως η συνδρομή του στην δωρεάν παραχώρηση της έκτασης για τον βιολογικό καθαρισμό της Ποντοηράκλειας, που ήταν καταλυτική.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]