Αθλητισμός

Σε “τροχιά” διάκρισεις η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης

Σε “τροχιά” διάκρισεις στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας της κινείται η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης.

Κατά την εναρκτήρια ημέρα των αγώνων που διεξάγονται σε κλειστά γυμναστήρια του λεκανοπεδίου Αττικής και του Πειραιά το συγκρότημα του νομού Κιλκίς ξεκίνησε στον ομιλό του με ισοπαλία 31-31, με το αντίστοιχο του “οικοδεσπότη” της διοργάνωσης Άρη Νικαίας, χάνοντας στις “λεπτομέρειες” την νίκη, ενώ αργότερα επιβλήθηκε του αντίστοιχου της Λαμίας με 30-22, ύστερα από “εκρηκτική αφύπνιση” στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Στις 11 το πρωί της Μεγ.Τετάρτης 20.4.22 ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, και σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας “βάζει” σίγουρα “πλώρη” γιά την πρώτη τετράδα. Αν ηττηθεί, θα διατηρήσει μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης, ενώ αν δεν προκριθεί θα έχει τον “πρώτο λόγο” γιά την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

1η αγωνιστική

ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΠ Πανοράματος Θεσσαλονίκης 28-18

Φοίβος Συκεών Θεσσαλονίκης- ΑΕΚ Αθηνών 30-36

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – Άρης Νικαίας Πειραιώς 31-31

Ολυμπιακός ΣΦΠ- Αμφικτύονες Λαμίας 37-12

2η αγωνιστική

Φοίβος Συκεών Θεσσαλονίκης – ΑΕΠ Πανοράματος Θεσσαλονίκης 38-28

ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ Αθηνών 25-36

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ- Αμφικτύονες Λαμίας 30-22

Ολυμπιακός ΣΦΠ- Άρης Νικαίας Πειραιώς 19-24

3η αγωνιστική ημέρα

ΑΣΕ Δούκα- Φοίβος Συκεών Θεσσαλονίκης

ΑΕΠ Πανοράματος Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ Αθηνών

Άρης Νικαίας Πειραιώς- Αμφικτύονες Λαμίας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]