Αθλητισμός

Σε πορεία και προς διεθνή καταξίωση ο Ι. Κορακίδης

Πορεία και προς την διεθνή καταξίωση φαίνεται ότι ακολουθεί ο Κιλκισιώτης ρίπτης Γιάννης Κορακίδης.

Ο αθλητής του ΓΣ Μανδρών συμμετέσχε με την εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11 και 12.3.23, στην πορτογαλική πόλη Λεϊρία, αν και ανήκων στην κατηγορία νέων (20-22 ετών ή Κ23), αγωνίσθηκε σ’ αυτήν των ανδρών και κατετάγη εικοστός στην σφυροβολία, επί 36 συμμετασχόντων, με καλύτερη βολή στα 68,83 μέτρα, πλησιάζοντας αρκετά την ατομική του (70,09μ.).

Αν δε το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας τον επέλεγε γιά την κατηγορία των νέων ή Κ23, τότε ο Κορακίδης είχε πιθανότητες να διεκδικήσει θέση σίγουρα στην πρώτη οκτάδα και ίσως και μετάλλιο.

Σημειώνεται, ότι ο Κιλκισιώτης σφυροβόλος κλήθηκε στην εθνική ομάδα την τελευταία στιγμή, αντικαθιστώντας ένα από τα βασικά στελέχη της, τον Φραντζεσκάκη, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]