Αγροτικά

Σε ανοικτό διαγωνισμό το έργο αναβάθμισης των αρδευτικών δικτύων στο Σ.Σ. Μουριών

Δημοσιεύθηκε, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η απόφαση για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την ανάθεση του έργου: «Εκπόνηση τεχνικών μελετών ωρίμανσης αναβάθμισης αρδευτικών δικτύων στην ΤΚ Σταθμού Μουριών του δήμου Κιλκίς» στο πλαίσιο του Μέτρου 20.

Με την απόφαση αυτή, η οποία ήρθε ως άμεση συνέχεια της απόφασης πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου, η οποία δημοσιεύθηκε στις 20 Ιανουαρίου, δίνεται πλέον η δυνατότητα για την άμεση ολοκλήρωση της τεχνικής μελέτης, για την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου του Σ.Σ. Μουριών.

Σημειώνεται ότι το αρδευτικό δίκτυο του Σ.Σ. Μουριών κατασκευάστηκε το 1968-1969 και χωρίς καμία ουσιαστική αναβάθμιση έκτοτε, καλύπτει πέραν των 2000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για τη μελέτη, υποβλήθηκε το φθινόπωρο, από τον ΤΟΕΒ Κάτω Σουρμένων και με την άμεση ολοκλήρωσή της, θα υπάρξει η δυνατότητα ένταξης και κατασκευής του έργου, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά τους καλλιεργητές της περιοχής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]