Αθλητισμός

«Σάρωσε» στα πανελλήνια πρωταθλήματα πάλης στην άμμο ο Καραγιάννης Ευρωπού

Μιάν από τις πλέον ένδοξες «σελίδες» του όσον αφορά στην πάλη στην άμμο «έγραψε» ο παλαιστικός σύλλογος Ευρωπού «Καραγιάννης» στα πανελλήνια πρωταθλήματα που όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια διεξήχθησαν στην παραλία Κατερίνης το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19.

Έτσι ο «πρεσβευτής» της κιλκισιώτικης πάλης και κατ’επέκτασιν του κιλκισιώτικου αθλητισμού ανά το πανελλήνιον ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος σε άνδρες και κορασίδες ενώ κατετάγη τέταρτος στους παίδες και είχε μιαν αξιόλογη παρουσία στις νεανίδες! Επί πλέον δυο στελέχη του εξασφάλισαν το εισιτήριο για ισάριθμες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Ξεχώρισαν με δυο μετάλλια ο Γιώργος Τσακνάκης πρωταθλητής Ελλάδος εφήβων στα +80 κιλά και τριταθλητής Ελλάδος ανδρών στα +90 κιλά και η Ροδοθέα Παπαδοπούλου τριταθλήτρια Ελλάδος νεανίδων στα +60 κιλά και πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων στα +50 κιλά.

Πιο συγκεκριμένα τα στελέχη του Καραγιάννη που πρωταγωνίστησαν στις «μάχες» των μεταλλίων σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Ανδρών
– 3ος Γιώργος Τσακνάκης στα 90 κιλά
– 3ος Πλετζιάν Μαντανι στα +90 κιλά, εξασφαλίζοντας θέση στην εθνική ομάδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην άμμο που θα διεξαχθούν τέλη Αυγούστου στην Πάτρα

Εφήβων
– 1ος Γιώργος Τσακνάκης στα +80 κιλά εξασφαλίζοντας θέση στην εθνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 7 και 8.8.19 στην Ουκρανία
– 2ος Αναστάσιος Κατής στα 70 κιλά
– 3ος Βασίλης Τοπούζης στα +80 κιλά
– 3ος Παύλος Δουλκερίδης στα +80 κιλά
– 3ος Ιορδάνης Μπεζανίδης στα 70 κιλά

Παίδων

– 3ος Δημήτρης Δουλκερίδης στα +70 κιλά
– 3ος Παναγιώτης Δημητριάδης στα 70 κιλά

Νεναίδων
-3η Ροδοθέα Παπαδοπούλου στα +60 κιλά

Κορασίδων
– 1η Ροδοθέα Παπαδοπούλου στα +50 κιλά

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών η ομοσπονδία αναμένεται να εκδώσει τα επίσημα αποτελέσματα ανάμεσα στα οποία και αυτά των υπολοίπων στελεχών του Καραγιάννη που κατέλαβαν βαθμολογούμενες θέσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]