Πολιτική

Σαράντα χρόνια κλείνει το φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή»

Σαράντα χρόνια ανελλιπούς διοργάνωσης κλείνει φέτος το φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή».

Οι εκδηλώσεις της φετινής 41ης διοργάνωσης στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 29.8.15 στην πλατεία Ειρήνης με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

« Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ’ τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές…» (στίχοι του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ), πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του 41ου φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κάθε χρόνο ενώνονται τα όνειρα, οι ανάγκες και οι διεκδικήσεις της νεολαίας, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με την πρωτοπόρα πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και τις θέσεις της ΚΝΕ. Απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ μας είναι μια νεανική γιορτή που χτίζεται με τα πιο γερά υλικά: Τη συλλογικότητα, το μεράκι, τη φαντασία και την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, χωρίς «σπόνσορες» και χορηγούς.

Καλούμε κάθε νέο και νέα να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στη μεγάλη συνάντηση της νιότης, της ελπίδας, του αγώνα, που θα πραγματοποιηεί στο Κιλκίς, το Σάββατο 29.8.15, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Ειρήνης.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συναυλία από τον Στέλιο Κοτίδη και τη μπάντα του, ενώ μετά την κεντρική ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Στο χώρο θα υπάρχει παιδότοπος, ενώ η κεντρική πολιτική ομιλία θα γίνει στις 8.30 το βράδυ από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ».

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα