Αθλητισμός

Με Ρούντολφ Μποροντάι κάτω από τα δοκάρια του ΓΑΣ Κιλκίς

Ο ΓΑΣ Κιλκίς και το τμήμα χάντμπολ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ρούντολφ Μποροντάι για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Ο Μποροντάι κατάγεται από την Ουκρανία, γεννήθηκε στις 17.3.98 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.
Πρόκειται για ένα γνώριμο στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας και τον ΑΣΕ Δούκα. Έχει επίσης θητεία στις ουκρανικές ομάδες Ντόνμπας, Μότορ και Μότορ Πολιτέχνικα.
Στις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του στον ΓΑΣ Κιλκίς ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του ΓΑΣ Κιλκίς.
Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μα πετύχει τους στόχους της και να βοηθηθώ κι εγώ από αυτήν με την εξέλιξη και την βελτίωση μου ως παίχτης.
Οφείλω να πω ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ δεμένη και είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους.
Θα ήθελα να ευχηθώ, από την μεριά μου, να αποφεύγουμε κάθε είδους εντάσεις και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρούμενες στιγμές, για την ομάδα, με πολλές νίκες».

Επιστρέφει ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ανακοίνωσε την επιστροφή του αθλητή Αλέξανδρου Γιαβασίδηγιά την περίοδο 2023-24.

Ο 29χρονος αγωνίζεται στην θέση του πίβοτ και την περσινή αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην Handball Premier.

Είναι γεννημένος στις .5.1.94 και αγωνίζεται στην θέση του πίβοτ. Την περσινή αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην Handball Premier.
Ο Αλέξανδρος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς έχει ζήσει την ομάδα τόσο στην Handball Premier αλλά και στην περιπέτεια της Α2 κατηγορίας. Πλέον είναι έτοιμος με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της.
Για την επιστροφή του στον ΓΑΣ Κιλκίς ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα της πόλης μου, τον ΓΑΣ Κιλκίς. Μετά από 10 χρόνια η ομάδα επιστρέφει εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται, στην Handball Premier. Υπόσχομαι να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα για την επίτευξη τον στόχων που έχει θέσει. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την συνεργασία και ιδιαίτερα τον κ. Χασεκίδη και τον προπονητή μου Πανό Γούσιο».νανέωση της
Ανανέωση συνεργασίας με τους Άκη Κυπραίο και Στέλιο Δημάκη
Σε ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Άκη Κυπραίο και Στέλιο Δημάκη προχώρησε η διοίκηση του ΓΑΣ ΚΙλκίς.
Πρόκειται για δύο αθλητές που «ανδρώθηκαν» και αναδείχθηκαν στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς. Στην συνέχεια και οι δύο ακολούθησαν μια μεγάλη και σπουδαία καριέρα σε διαφορετικές ομάδες, ωστόσο πριν από τρία χρόνια γύρισαν στο Κιλκίς έτσι ώστε να βοηθήσουν τον ΓΑΣ να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια».
Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]