Αγροτικά

«Ραβασάκια» σε παραγωγούς γιά παρακώλυση συγκοινωνιών

Δύο περιπτώσεις γιά «ραβασακια» από πλευράς των τοπικών ανακριτικών αρχών σε αγροτοκτηνοτρόφους έχουμε έως τώρα, με αφορμή τις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις και το ενδεχόμενο απόδοσης κατηγοριών γιά παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ήδη ο πρώτος εξ αυτών, ο Αλέκος Σημαιοφορίδης που κλήθηκε να καταθέσει γιά τον αποκλεισμό του μεθοριακού σταθμού Δοϊράνης, έχει καταθέσει αρμοδίως πριν από μερικές ημέρες, έχοντας ενημερωθεί γιά την κλήση του πριν το Πάσχα.

Την ίδια οδό θα βαδίσει οσονούπω και ο συνάδελφός του Γεώργιος Λασκάκης με αφορμή την περίπτωση αποκλεισμού της ΔΟΥ Κιλκίς και του έμπροσθεν αυτής οδοστρώματος της 21ης Ιουνίου.

Ανάλογες περιπτώσεις δεν υπάρχουν προς το παρόν γιά την περιοχή της Παιονίας, όπως δήλωσε στην «Η» ο εκ των μελών του τότε συντονιστικού οργάνου των διαμαρτυρομένων αγροτών Γεώργιος Γεωργίτσαρος.

Υπενθυμίζεται, ότι γιά το ζήτημα αυτό είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από πλευράς κυβερνητικών παραγόντων, ότι θα αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία γιά να αποφευχθεί το ενδεχόμενο δικαστικών διώξεων και κυρώσεων, που έως τώρα δεν έχει εκδηλωθεί.

Εξ ου και το ενδεχόμενο προσδιορισμού δικασίμων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]