Αθλητισμός

«Προχωρεί» το έργο της αποπεράτωσης της παλιάς κερκίδας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς

Πρωτοβουλία γιά την αποπεράτωση των ημιτελών έργων στο δημοτικό στάδιο αναλαμβάνει ο δήμος Κιλκίς.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 16.5.23, ο δήμος θα διαθέσει κονδύλιο εξ ιδίων πόρων (από τα δημοτικά τέλη) τόσο γιά την αποπεράτωση της παλιάς κερκίδας, με όλες τις επεμβάσεις που προβλέπονται γιά την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων, ώστε το δημοτικό στάδιο Κιλκίς να αδειοδοτηθεί γι’ αυτήν.

Προς τούτο θα εκτελεσθούν και εργασίες στα σημεία, όπου χρειάζεται γιά να αποκλεισθεί η πρόσβαση στον κάτω και πίσω από την κερκίδα χώρο.

Όσον αφορά στον τελευταίο, που προορίζεται γιά προπονητήριο-προθερμαντήριο, ο δήμος αναζητεί τις ήδη υφιστάμενες μελέτες και τα ανάλογα αρχεία, και όταν ολοκληρωθεί η αποπεράτωση της κερκίδας, κάτι που αναμένεται περί τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, θα δρομολογήσει και τις εργασίες γιά το υπόλοιπο έργο.

Αυτό αναμένεται να γίνει από το νέο έτος, με τον δήμο, όπως ανέφερε έγκυρη «πηγή», να προβαίνει σε αυτοψία, με αποτίμηση των ήδη εκτελεσθεισών εργασιών και με ό, τι χρειάζεται για την προώθηση της αποπεράτωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]