Πρώτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον γύρο της Ν.Σμύρνης

Αθλητισμός /

Με την συμμετοχή 774 αθλητών διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 11.5.14 στην Νέα Σμύρνη ο δέκατος γύρος της συνοικίας επί διαδρομής 7.500μ.
Ανάμεσα στους αθλητές που αγωνίσθηκαν ήταν και ο πρωταθλητής του του Αίαντος Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο καλύτερος Κιλκισιώτης δρομέας μεγάλων αποστάσεων κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση αρκετά άνετα, χωρίς να πιεστεί, αφού ο δεύτερος αθλητής τερμάτισε ενάμιση λεπτό πίσω από τον Παπαδόπουλο που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 24.24.28.
Έτσι και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος φαίνεται έτοιμος για να προσθέσει άλλη μία διάκριση για τον ίδιο και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του Αίαντος, στον δρόμο 10.000μ. του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα το Σάββατο 17.5.14 στα Μέγαρα.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]