Κοινωνία

Πρωτοβουλία του δήμου Κιλκίς γιά συγκέντρωση τροφίμων

Με κεντρικό σύνθημα ‘’Μαζεύουμε τρόφιμα μοιράζουμε χαμόγελα’’ ο δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία γιά την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας. με σκοπό την υποστήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

« … Στο κυλικείο (φουαγιέ) του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς θα συγκεντρώνονται βασικά είδη επισιτιστικής συνδρομής: λάδι,όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), μακαρόνια, ρύζι,κριθαράκι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ξύδι.

Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στο κάλεσμα της ανθρωπιάς μπορούν να προσέρχονται με τα χρειαζόμενα είδη διατροφής, στο Φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς, από αύριο Τρίτη 23 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαϊου, κατά τις ώρες 8.30 το πρωί έως 2.30 το μεσημέρι.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στα συσσίτια των ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της ιεράς μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν αδιάλειπτα ως εστίες οικογενειακής θαλπωρής και προσφέρουν καθημερινά, με την εθελοντική συνδρομή συμπολιτών μας, ζεστές μερίδες φαγητού σε άπορες οικογένειες και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των τροφίμων μακράς διαρκείας  παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413. 52212, 52213».

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα