Αθλητισμός

Πρωτιά Κ. Ζώτου στην δισκοβολία στα διασυλλογικά πρωταθλήματα

“Με το δεξί μπήκε” στην νέα αγωνιστική περίοδο, αρχής γενομένης από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, το τμήμα κλασικού αθλητισμού του ΓΣ Μανδρών.
Ετσι, με τους πρώτους αγώνες, και συγκεκριμένα αυτούς της πρώτης φάσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ανδρών – γυναικών ήλθαν και οι πρώτες φετινές επιτυχίες.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 10.5.14 στο Καυταντζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των συλλόγων των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλης – Κιλκίς και Πιερίας – Ημαθίας.
Την σημαντικότερη επιτυχία σημείωσε ο Κυριάκος Ζώτος, πρωτεύοντας στην δισκοβολία με 45.18.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μαθητών συνέχισε και τις αξιοσημείωτες εμφανίσεις στο δευτερεύον γι’ αυτόν αγώνισμα της σφαιροβολίας, στο οποίο κατετάγη δεύτερος με νέα ατομική επίδοση 15.33.
Το τρίτο μετάλλιο κατέκτησε η Δήμητρα Ζώτου, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην σφαιροβολία με 52.46, παρ’ όλο που προερχόταν από σχετικώς μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω τραυματισμού.
Οι επιτυχίες και των δύο στελεχών του ΓΣ Μανδρών προσλαμβάνουν μεγαλύτερη αξία, δοθέντος του ότι αγωνίσθηκαν σε πρωταθλήματα των κατηγοριών ανδρών και γυναικών, ενώ και τα δύο ανήκουν στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων.
Για τον ίδιο λόγο κρίνεται αξιοσημείωτη και η εμφάνιση της νέας ανερχόμενης αθλήτριας του συλλόγου Στυλιανής Στανιτσίδου, που κατέλαβε την βαθμολογούμενη δωδέκατη θέση στην σφαιροβολία με 9.67.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας