Πολιτική

Πρωτιά Φώφης Γεννηματά στις εκλογές και στον νομό Κιλκίς

Την Φώφη Γεννηματά, που από χθες είναι η πέμπτη κατά σειρά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε και ο νομός μας.
Και τούτο, διότι, όπως δείχνουν τα συνολικά αποτελέσματα της καταμέτρησης στις τρεις κάλπες, που «στήθηκαν» στον νομό μας, σε Κιλκίς, Γουμένισσα και Χέρσο, η υπεροχή της πρώτης γυναίκας προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην 41χρονη ιστορία του κόμματος η κ. Γεννηματά, υπερισχύει με άνεση των δύο υπολοίπων εσωκομματικών της συνυποψηφίων Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου λαμβάνοντας 255 ψήφους έναντι 75 που έλαβαν αμφότεροι, επί συνόλου 405 ψηφισάντων.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Κάλπη επιμελητηρίου Κιλκίς
Φώφη Γενημματά έλαβε 150 ψήφους
Ανδρέας Λοβέρδος έλαβε 13 ψήφους
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλαβε 23 ψήφους

Κάλπη Γουμένισσας:
Φώφη Γενημματά έλαβε 50 ψήφους
Ανδρέας Λοβέρδος έλαβε 52 ψήφους
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλαβε 26 ψήφους

Κάλπη Χέρσου
Φώφη Γενημματά έλαβε 55 ψήφους
Ανδρέας Λοβέρδος έλαβε 10 ψήφους
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλαβε 26 ψήφους
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ 2015 ΦΛΩΡΙΔΗΣ
Όπως δήλωσε στον «Μαχητή» ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Σταμάτης Παπουλίδης, οι εκλογές γιά την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα.

Ενδεικτικό του κλίματος, που επικράτησε, είναι το γεγονός, ότι δεν συνέβη κανένα απολύτως «παρατράγουδο» και ότι όλοι οι εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων προέδρων βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν στήθηκε τελικώς κάλπη σε Αξιούπολη και Δροσάτο, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, καθώς με απόφαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής αργά το μεσημέρι του Σαββάτου τους κοινοποιήθηκε απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν να στηθούν νέες κάλπες πέραν των όσων είχαν στηθεί στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής συνέδρων.

Η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν την Κυριακή 14 Ιουνίου στη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η συμμετοχή 405 ανθρώπων σε ολόκληρο τον νομό αλλά και χιλιάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα αποδεικνύει την διάθεση Πολλών για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Η παρουσία αυτή είναι ο καταλύτης να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ, να πάρουμε όλοι μαζί την ευθύνη να ενώσουμε την Δημοκρατική Παράταξη, με σαφή προσανατολισμό στην έννοια της συλλογικότητας της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη με σταθερό Ευρωπαικό προσανατολισμό.

Τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συγχαίρει η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και της εύχεται καλή δύναμη στο έργο της.

Η διαδικασία εκλογής Προέδρου στην Αξιούπολη όπως και Δροσάτο δεν διεξήχθη μετά από απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. Για αυτό τον λόγο ζητούμε συγνώμη από τα μέλη και φίλους για την τυχόν ταλαιπωρία .

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]