Πολιτική

Πρώτη συνάντηση στελεχών συνδυασμού Κ.Βιολιτζή εν όψει εκλογών ΕΒΕ

Την πρώτη συνάντηση στελεχών εν όψει των επικειμένων εκλογών στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνει ο συνδυασμός «Το Επιμελητηριο αλλάζει», με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή.

Η πρώτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13-11-17 στο ξενοδοχείο «Ευρυκίδη» του Κιλκίς, με ώρα έναρξης 8.15 το βράδυ.

ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣΠοιός είναι
Ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι διπλωματούχος σε σπουδές «μάνατζμεντ» και κατέχει «Master in Business Administrator». Είναι έγγαμος με την Βαρβάρα Βερτζώνη και έχουν τρείς γιούς.

Από το 1993 εργάζεται στο χώρο του αυτοκινήτου, υπηρετώντας τον κλάδο από διάφορες θέσεις, ενώ από το 2013 είναι συνιδιοκτήτης του καφέ «Βα Μπένε» («Va Bene»).

Είναι πρόεδρος του ελληνικού τομέα χειρόσφαιρας στην άμμο (beach handball) και από το 2015 μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]