Εναρκτήρια πρώτη προπόνηση και φιλικά για τον Κιλκισιακό

Αθλητισμός /

Με νέους ταλαντούχους κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του όπως ο Παναγιώτης Μωυσίδης (επιθετικός 22 ετών με εξαιρετική χρονιά στον Γ.Σ. Ηλιούπολης), ο Θεόδωρος Τσαχουρίδης (κεντρικός αμυντικός 19 ετών από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικοκάστρου), ο Αθανάσιος Μαυρόπουλος (αμυντικός 18 ετών από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικοκάστρου), ο Στέφανος Κουτουκιάς (τερματοφύλακας 18 ετών από την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου), ο Θεοφάνης Ρωσσίδης (κεντρικός μέσος 24 ετών από τον Άρη Παντελεήμονα) και τέλος του πολύπειρου και με σπουδαία καριέρα Πόλυ Παπαδόπουλου και με στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική όπως έθεσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Παναγιωτίδης πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 ο Κιλκισιακός την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Μύρτσος κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και ζήτησε από τους παίκτες πειθαρχία και άψογη συνεργασία με αυτόν και τους βοηθούς του.

Εν συνεχεία ο γυμναστής Βασίλης Παμπορίδης ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή Αργυρούπολης, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει τον Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπους. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Σταυροχωρίου.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]