Αθλητισμός

Εναρκτήρια πρώτη προπόνηση και φιλικά για τον Κιλκισιακό

Με νέους ταλαντούχους κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του όπως ο Παναγιώτης Μωυσίδης (επιθετικός 22 ετών με εξαιρετική χρονιά στον Γ.Σ. Ηλιούπολης), ο Θεόδωρος Τσαχουρίδης (κεντρικός αμυντικός 19 ετών από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικοκάστρου), ο Αθανάσιος Μαυρόπουλος (αμυντικός 18 ετών από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικοκάστρου), ο Στέφανος Κουτουκιάς (τερματοφύλακας 18 ετών από την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου), ο Θεοφάνης Ρωσσίδης (κεντρικός μέσος 24 ετών από τον Άρη Παντελεήμονα) και τέλος του πολύπειρου και με σπουδαία καριέρα Πόλυ Παπαδόπουλου και με στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική όπως έθεσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Παναγιωτίδης πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 ο Κιλκισιακός την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Μύρτσος κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και ζήτησε από τους παίκτες πειθαρχία και άψογη συνεργασία με αυτόν και τους βοηθούς του.

Εν συνεχεία ο γυμναστής Βασίλης Παμπορίδης ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή Αργυρούπολης, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει τον Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπους. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Σταυροχωρίου.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα