Πολιτική

Πρωταθλητής Ελλάδος παμπαίδων ο Κώστας Ζάλτος

Ένας ακόμη «κρίκος» προστέθηκε στην μακρά «αλυσίδα» διακρίσεων και επιτυχιών του ΓΣ Μανδρών των τελευταίων χρόνων στον κλασικό αθλητισμό.

Έτσι, ο 15χρονος Κώστας Ζάλτος ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος παμπαίδων α’ στην σφυροβολία (σφύρα τεσσάρων κιλών), με νέα ατομική επίδοση 60,31μ.

Το νέο ανερχόμενο «αστεράκι» του κορυφαίου στον κλασικό αθλητισμό συλλόγου του νομού πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση και στο «δεύτερο» αγώνισμά του, την δισκοβολία, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση με 42,44μ.ΖΑΛΤΟΣ ΓΣ ΜΑΝΔΡΩΝ

Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11 και 12.7.15, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, με τον ΓΣ Μανδρών να κάνει αισθητή την παρουσία του σε άλλη μία πανελλήνια διοργάνωση, καθώς άλλα δύο στελέχη του κατέλαβαν τιμητικές θέσεις στην σφυροβολία.

Ειδικότερα, ο Ευθύμης Μαλάτος κατετάγη πέμπτος με 43,94μ. και ο Χαράλαμπος Μικογιάν έκτος με 41,61μ.
Με τους βαθμούς, που του προσέφεραν οι τρεις «μικροί», ο ΓΣ Μανδρών ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την θέση του στην ετήσια κατάταξη αξιολόγησης των συλλόγων από τον ΣΕΓΑΣ, με προοπτική η λήξη της περιόδου να τον βρει και πάλι ανάμεσα στους είκοσι πρώτους.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων