Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδος νεανίδων στην πάλη στην άμμο ο «Άγιος Νέστωρ» Γουμένισσας


Ανεξίτηλη άφησε την «σφραγίδα» του στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα ηλικιακών κατηγοριών πάλης στην άμμο, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν την Κυριακή 31.5.15 στην παραλία Κατερίνης, ο «Άγιος Νέστωρ» Γουμενίσσης.
Αποκορύφωμα των διακρίσεών του η ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ελλάδας νεανίδων, που, καθώς προστέθηκε στις αντίστοιχες των άλλων κατηγοριών, συνέβαλε στην ανάδειξή του και ως καλύτερου συλλόγου της χώρας στην πάλη στην άμμο γιά το 2015.
Συντελέστριες της πρωτιάς η Ειρήνη Γαβρανίδου, που ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ελλάδος στα συν 60 κιλά, η Αναστασία Μητρετώδη, δευτεραθλήτρια στα 50 κιλά και Ιωάνν Βαβάμη, τριταθλήτρια στα 50 κιλά.
Εξ άλλου, ο σύλλογος της Γουμένισσας κατετάγη δεύτερος στους παίδες με τον Αναστάσιος Ζώρα δευτεραθλητή Ελλάδας στα 60 κιλά και τριταθλητές τους Κοσμά Γαβρίδη στα 70 κιλά, Αθανάσιος Αϊδαρίνη και Πέτρο Γευγελή στα συν 70 κιλά.
Τις διακρίσεις του «Αγίου Νέστορος» συμπλήρωσε η κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα κορασίδων, όπου την σημαντικότερη επιτυχία σημείωσε η Μαρία Πούλιου, που ανεδείχθη τριταθλήτρια Ελλάδος στα συν 60 κιλά.
Ο σύλλογος βαθμολογήθηκε και στην κατηγορία εφήβων κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο με τον Γεώργιο Παντικίου στα 70 κιλά.
Με αφορμή και τις τελευταίες σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις ο «Άγιος Νέστωρ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του συλλόγου «Άγιος Νέστορας» Γουμένισσας και ο προπονητής Στέφανος Αναγνωστόπουλος ευχαριστούν δημοσίως τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γουμένισσας Ιωάννη Αλίρη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Αθανάσιο Τζούρτζο, τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνιο Σαμαρά, την Αθανασία Λιάρτση, τον Γεώργιο Τρέγκα, τον πρώην δήμαρχο Γουμένισσας Στυλιανό Παπαπαναγιώτου, τον Κωνσταντίνο Πετσανούκη, τον Χρήστο Χατζημλάδη, την Φωτεινή Τερζιδέλη, τον Βασίλειο Τερζή, την διεύθυνση του «Καφέ-Διατηρητέο» και όλους τους κατοίκους της Γουμένισσας που μας συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μας στα φετινά πρωταθλήματα στην άμμο».
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]