Αθλητισμός

Ο Κ.Ζάλτος πρωταθλητής Ελλάδος μαθητών στην σφυροβολία με 75,46μ.

Πρωταθλητής Ελλάδος μαθητών στην σφυροβολία ανεδείχθη ο Κώστα Ζάλτος του λυκείου Καμπάνη, προσθέτοντας άλλον έναν «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» διακρίσεων και επιτυχιών του κιλκισιώτικου σχολικού αθλητισμού.

Ο ταλαντούχος και φέρελπις ρίπτης, που σε συλλογικό επίπεδο είναι στέλεχος του Γ.Σ.Μανδρών, πρώτευσε στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος σχολικού αθλητισμού, στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου Βοιωτίας, με 75,40μ., που αποτελεί και ανεπίσημη νέα ατομική επίδοσή του με σφύρα πέντε κιλών.

(Υπενθυμίζεται, ότι οι επιδόσεις στα σχολικά πρωταθλήματα δεν αναγνωρίζονται ως επίσημες ατομικές σε επίπεδο συλλογικού αθλητισμού).

Ο Κώστα Ζάλτος έδειξε, ότι βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ως προς την πορεία της προετοιμασίας του για τον μεγάλο φετινό αντικειμενικό σκοπό του, που είναι η υπέρβαση ή επίτευξη του ορίου πρόκρισης στους αγώνες του φετινού πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (σ.σ.: με σφύρα έξι κιλών) σε κάποια ή κάποιες από τις εγχώριες διοργανώσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτήν του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

ΤΟΠΟΥΖΗ ΜΗΝΑΡΕΤΖΗΣ

Δευτεραθλήτρια η Μαρία Τοπούζη
Στους αντίστοιχους αγώνες των μαθητριών, στο ίδιο στάδιο, η Μαρία Τοπούζη του 2ου λυκείου Κιλκίς ανεδείχθη δευτεραθλήτρια Ελλάδος επίσης στην σφυροβολία.

Η πολλά υποσχόμενη ρίπτρια, που σε συλλόγικό επίπεδο είναι στέλεχος του Αίαντος Κιλκίς, σημείωσε καλύτερη επίδοση στα 60,65μ..

ΑΛΕΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΡΕΤΖΗΣ

Ενώ την έκτη θέση στον τελικό των 400 μέτρων κατέκτησε ο Αλεξ Αλερού με 51.41΄ και την δέκατη θέση ο Πάνος Αρβανιτίδης στα 100 μέτρα με 11.55΄ και οι δύο αθλητές του ΓΑΣΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]