Αθλητισμός

Πρωταθλητής της α1 κατηγορίας στέφθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στη Μεγ.Βρύση

Με ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 86΄με αυτογκόλ του Ζελέγκου χτυπώντας τον στην πλάτη μετά από σουτ του Κοτσαμποϊκίδη ο Αλέξανδρος Κλκίς κατάφερε να επιβληθεί του Πολυκάστρου στην δεύτερη τελική αναμέτρηση στο ουδέτερο γήπεδο της Μεγ.Βρύσης.

Με περισσότερο πάθος και δύναμη η ομάδα του Αλέξανδρου κατάφερε με την βοήθεια της τύχης να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή 2017-18 της Α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς μπροστά σε 400 θεατές στην πλειοψηφία τους από το Πολύκαστρο που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δυστυχώς και αυτή η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια λίγο πριν το τέλος και ενώ παιζόντουσαν οι καθυστερήσεις φίλαθλοι αφού έριξαν τα προστατευτικά κικγιδώματα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ενεπλάκησαν με τους διαιτητές και τον παρατηρητή με αποτελεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]