Πρωταθλητής της α1 κατηγορίας στέφθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στη Μεγ.Βρύση

Αθλητισμός /

Με ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 86΄με αυτογκόλ του Ζελέγκου χτυπώντας τον στην πλάτη μετά από σουτ του Κοτσαμποϊκίδη ο Αλέξανδρος Κλκίς κατάφερε να επιβληθεί του Πολυκάστρου στην δεύτερη τελική αναμέτρηση στο ουδέτερο γήπεδο της Μεγ.Βρύσης.

Με περισσότερο πάθος και δύναμη η ομάδα του Αλέξανδρου κατάφερε με την βοήθεια της τύχης να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή 2017-18 της Α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς μπροστά σε 400 θεατές στην πλειοψηφία τους από το Πολύκαστρο που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δυστυχώς και αυτή η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια λίγο πριν το τέλος και ενώ παιζόντουσαν οι καθυστερήσεις φίλαθλοι αφού έριξαν τα προστατευτικά κικγιδώματα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ενεπλάκησαν με τους διαιτητές και τον παρατηρητή με αποτελεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του.

Περισσότερα

«Τετράδα» γιά περισσότερα

Εθνικός Αξιουπόλεως, έτος ιδρύσεως 1946. Πάικο Γουμένισσας, έτος ιδρύσεως 1950. Κιλκισιακός, έτος ιδρύσεως 1961. ΑΕ Πολυκάστρου, έτος ιδρύσεως 1968, με […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]