Αθλητισμός

Παράταση… της αβεβαιότητας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ

Κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική ημέρα γιά το προβάδισμα στην “μάχη” Ευρώπου-Κιλκισιακού γιά τον τίτλο και Γερακαριού-Αργυρούπολης γιά την παραμονή. “Σφιχταγκαλιασμένοι” και στην τελική φάση Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος, ενώ το Χορήγι συνεχίζει να έχει τον “πρώτο λόγο” γιά την πρωτιά στον όμιλό του.

Αχώριστοι παρέμειναν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας γιά τον τίτλο… οι προ πολλού ισόβαθμοι Εύρωπος και Κιλκισιακός, ενώ στην αντίστοιχη γιά την παραμονή το Γερακαριό “προσπέρασε” την Αργυρούπολη κατά ένα βαθμό.

Έτσι, η αβεβαιότητα παρατάθηκε έως το προσεχές Σάββατο 1.4.23, κατά το οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες με αντιμέτωπες τις ομάδες των δύο “ζευγαριών”, από την έκβαση των οποίων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω εξέλιξη και στις δύο “μάχες”.

Ποντιακός Ν. Σάντας και Αλέξανδρος παρέμειναν… “σφιχταγκαλιασμένοι” στην κορυφή του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα της τελικής φάσης γιά τίτλο και κατ’ ευθείαν άνοδο, έχοντας “κλείσει”, εκτός… “συγκλονιστικού απροόπτου”, τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ στον β΄ όμιλο το Χορήγι πλεονεκτεί σημαντικά στην “μάχη” γιά την πρωτιά, με την Τούμπα να έχει ενισχύσει την θέση της στην αντίστοιχη γιά την κατάληψη της ίσως προνομιούχου δεύτερης θέσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]