Κοινωνία

Πρωτάθλημα Go Cart Προσκόπων Κ.Μακεδονίας στην πίστα Καρτ του Κιλκίς το Σάββατο 15 Ιουνίου

Μια μικρή… γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι έτοιμη να πάρει σάρκα και οστά από δεκάδες νέους, στην πίστα Κάρτ του Κιλκίς, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

Μια εβδομάδα πριν από το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross», περισσότεροι από 110 πρόσκοποι από την Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τις Σέρρες, το Κιλκίς και την Κατερίνη θα διαγωνιστούν σε μια συναρπαστική κούρσα Go-Kart, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή!

Από τις 10 το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα, οι Ενωμοτίες, αποτελούμενες από εφήβους ηλικίας 11-15 ετών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να θέσουν τα θεμέλια για μια μελλοντική πορεία ως υπεύθυνοι και ασφαλείς οδηγοί.

Ταυτόχρονα, με την κούρσα Go-Kart, θα πραγματοποιηθεί και ένα θεματικό ψυχαγωγικό παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ψυχαγωγώντας μικρούς και μεγάλους.

Από τις 11 έως τις 1 το μεσημέρι, ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Club 66, θα δώσει το παρόν στην μεγάλη δράση του Κλάδου Προσκόπων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα βρίσκεται στον χώρο με τις chopper μηχανές του, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Πληροφορίες: Παπαδόπουλος Λεωνίδας Τηλ. 6989433222

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]