Αθλητισμός

Πρωτάθλημα αυτοάμυνας-πολεμικών τεχνών απο το ΑΣ «Σωκράτη» και το γυμναστήριο «Κίνησις»


Διεξήχθησαν την Κυριακή 30.11.14 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών, που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία αυτοάμυνας (ΕΟΑ), με εκτελεστικούς φορείς τον ΑΣ «Σωκράτη» Κιλκίς και το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis») και οι οποίοι τελουσαν υπό την αιγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοάμυνας (ISDO).
Στους αγώνες έλαβαν μέρος περί τους 130 αθλητές συλλόγων από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Λαγκαδά, νομό Χαλκιδικής, Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, Παλαμά Καρδίτσας και Κιλκίς.
Οσον αφορά στο Κιλκίς έλαβαν μέρος ο ΓΑΣΚ με το τμήμα πάλης, ο Αίας με το τμήμα τζούντο και οι συνδιοργανωτές Σωκράτης και Κίνησις με τμήματα μαχητικών αθλημάτων (κικ μπόξιν, κυόκουσιν καράτε, μικτών μαχητικών αθλημάτων, αυτοάμυνας και τεχνικής).
Από τους αθλητές των δύο τελευταίων φορέων χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Καρακασίδης (καράτε), Σάββας Γυμνόπουλος (καράτε), Κωνσταντίνος Θωμαϊδης (γκράπλιν), Βασίλης Ουζουνίδης (αυτοάμυνες) και Σταύρος Σουατζόγλου (κικ μπόξιν).
Οι αγώνες κινήθηκαν σε υψηλό επίπεδο ενώ η διοργάνωση απέσπασε τα εύσημα των εκπροσώπων των ομοσπονδιών καθώς υπήρξε υποδειγματική.

Οι διοργανωτες ευχαριστούν
Εν τω μεταξύ ΑΣ «Σωκράτης» και γυμναστηριο «Κίνησις» («Kinesis») εξέδωσαν ανακοινωση με την οποία εκφράζουν και δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, που ήταν:
-Ταχυφαγείο (φαστ φουντ) «Μπίτεν Φάτεν»
-Καφέ «Βα Μπένε»
-Μοτοσυκλέτες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλετών Κάκαρη.
-Κομμωτήριο ανδρών «Στάτους Μεν»
-Εμπόριο και σέρβις ελαστικών Σύμου Φωτιάδη.
-Εταιρία καλλυντικών «Bionike» («Βιονική»)
-Κατάστημα αθλητικών «Στεπ Σπορ»
-Κατάστημα ποδηλάτων «Ο ποδηλάτης»
-«Πίτσα μπαρ»
-«Μποντυγυάρντ Ακάντεμυ»
-Κατάστημα ειδών δώρου «Ντόμινο»
-Εφημερίδα «Μαχητής του Κιλκίς»
-Εφημερίδα «Ημερήσια»
-Εφημερίδα «Πρώτη Σελίδα»
-«Οδηγός Κιλκίς»
Επίσης προς τους υπευθύνους του δήμου Κιλκίς γιά την παραχώρηση του γυμναστηρίου και της περιφερειακής ενότητας γιά την άμεση ανταπόκριση όσον αφορά στην έκδοση της άδειας διεξαγωγής των αγώνων.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα