Αθλητισμός

Πρωταγωνίστριες στο πρωτάθλημα οι παγκορασίδες του Αλέξανδρου

Την αξιόλογη πορεία του στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας παγκορασίδων (Κ16) συνέχισε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, με νίκη 3-2 σετ (22-25, 31-29, 25-23, 16-14) επί του Ζαφειράκη Νάουσας και διατηρεί την δεύτερη θέση στον β΄όμιλο, τρεις αγωνιστικές ημέρες πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Παρ’ όλο που γνωρίζαμε πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, εν τούτοις δεν μπορέσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα να διαχειριστούμε την νευρικότητα μας, που προήλθε από την εξέλιξη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε «καθαρό μυαλό», να γίνουμε πολύ στατικοί, να εκτελούμε βεβιασμένες κινήσεις να μην τελειώνουμε τις φάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπι θρίλερ για μας.

Κρατάμε το αποτέλεσμα και μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια!…».

Η σύνθεση: Τέφα , Παντηρμά, Τσόνογλου, Παπασταϊκούδη, Θεολόγου,, Παυλίδου, Τσάφα, Παπά, Βύσσια, Τσακαλίδου, Πατρικίου, Ξ. Παντηρμά, Μπούρα, Βάτσου.

Προπονητής και καθοδηγητής ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]