Κοινωνία

Προσωπικότητες με έργο και προσφορά τίμησε ο δήμος Παιονίας

Πρόσωπα και φορείς, που διακρίθηκαν το 2017 καθένας στον τομέα του βράβευσε ο δήμος Παιονίας, στο πλαίσιο της ετήσιας θεσμικής εκδήλωσής του με τίτλο «Έργων Διάκρισις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3.3.18, στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου, με συντονίστρια την υπεύθυνη διαχείρισης πολιτιστικών θεμάτων του Δήμου Αλεξία Ιωαννίδου, ενώ πλαισιώθηκε από οπτικοακουστικό υλικό σε επιμέλεια του φωτογράφου-βιντεογράφου Σωκράτη Μουρατίδη και από μουσικό πρόγραμμα.

Το τελευταίο επιμελήθηκαν οι συνεργαζόμενοι με το δημοτικό ωδείο Παιονίας Λία Σαραντοπούλου, Μανώλης Γιαννακίδης, Αντώνης Ζώρας, Κλεόδημος Δελήπαλτας και Μυροφόρα Αντωνιάδου, με συμμετοχή και μελών της χορωδία του δήμο.

Στην προσωπικότητα, των τιμηθέντων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, εξαίροντας το έργο και της προσφορά τους στους τομείς δραστηριότητάς τους και στην τοπική κοινωνία και προβάλλουν το παράδειγμά του προς μίμησιν.

Ειδικότερα κατά την φετινή εκδήλωση «Έργων Διάκρισις» του δήμου Παιονίας τιμήθηκαν οι εξής:

-Παναγιώτης Αποστόλου, εκπαιδευτικός,

-Χρυσούλα Γκουντενούδη, ολυμπιονίκης,

-Χρήστος Αϊδαρίνης, οινοποιός,

-Αθανάσιος Τσιλικούδης, υποστράτηγος ε.α.,

-Γιώργος Ναλμπάντης, επιχειρηματίας,

-Μαρία Σένου, φοιτήτρια νομικής,

-Κυριάκος Τσορλίνης, εκπρόσωπος συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων,

-Πέτρος Σιδηρόπουλος, ιδρυτής Μουσείου Μεταμόρφωσης,

-Μικρασιατικός σύλλογος Πολυκάστρου και περιχώρων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]