Αθλητισμός

Προκηρύχθηκε από την ΕΠΣΚ η πρόσληψη προπονητή

Από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ προκηρύχθηκε η πρόσληψη προπονητή για την προετοιμασία των μεικτών ομάδων της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (αντίγραφο πτυχίου ΟΥΕΦΑ β’, βιογραφικό) πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΠΣΚ (Πόντου 6, Κιλκίς, 2ος όροφος, τηλ. 23410 22443 και 26443) ή με συστημένη επιστολή μέχρι την Τετάρτη 24.11.21 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Δίπλωμα προπονητή UEFA A ή B (με πιστοποίηση τριετίας σε ισχύ)
4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Α.

Σε περίπτωση που δεν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν κάποιο από τα δικαιολογητικά έγκαιρα, μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση του 1599/1986 και να τα προσκομίσουν εντός πέντε (5) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας.

Η Ε.Ε. αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του κάθε υποψήφιου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των μεικτών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από τη σύμβασή του και τις αποφάσεις της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]