Αθλητισμός

Προσκλητήριο συσπείρωσης απευθύνει ο ΓΑΣΚ

Εξ αιτίας αρνητικών και ατυχών συγκυριών, η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, σε πείσμα του ταλέντου, των δυνατοτήτων και της ελκυστικής συνολικής αγωνιστικής «εικόνας» της, υποχρεώνεται να υποστεί την δοκιμασία των κατατακτηρίων αγώνων γιά την ανανέωση της παραμονής στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού χειροσφαίρου.

Κάποιες από τις αιτίες, όπως τα διοικητικά και τα επακόλουθα οικονομικά προβλήματα του τελευταίου καιρού παραμένουν.
Οπως, όμως, τονίζουν στελέχη, μελη και φίλοι του συλλόγου η εξέταση αυτών των αιτιών, η απόδοση ευθυνών και οι όποιες πρωτοβουλίες συνολικής αντιμετώπισης των προβλημάτων είναι κάτι γιά το οποίο υπάρχει πολύς χρόνος μετά την «αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου.

Εκείνο, το οποίο προέχει στην παρούσα φάση είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΓΑΣΚ, εν είδει «συστρατεύσεως» γιά την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού της παραμονής, και κατά τρόπο, που η ομάδα να αισθανθεί κατά την εν λόγω διαδικασία ότι σε κάθε αγώνα αγωνίζεται με …οκτώ παίκτες.

Η αρχή μπορεί να γίνει την προσεχή Κυριακή 22.3.15 οπότε ο ΓΑΣΚ δίνει στο Κιλκίς τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με αντίπαλο την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή/ΔΙΚΕΑΣ.

Μία ομάδα η οποία υπερέχει της κιλκισιώτικης μόνον ως προς την θέση στην κατάταξη, «μιάν ανάσα» από την συμμετοχή της στους κατατακτήριους αγώνες γιά τον τίτλο.

Βεβαίως, έχει και αυτή κίνητρο, καθώς θέλει την νίκη ή την ισοπαλία γιά να εξασφαλίσει 100% αυτήν την συμμετοχή, αλλά τούτο δεν σημαίνει, ότι υπερτερεί σε δυνατότητες.

Βασιζόμενος σ’ αυτές ο ΓΑΣΚ θα επιδιώξει την νίκη, διεκδικώντας θέση που θα του προσφέρει έστω και ένα μερικό πλεονέκτημα έδρας, το οποίο θα τον βοηθήσει στην διαδικασία των κατατακτηρίων αγώνων.

Η ομάδα του Κιλκίς δεν υπολογίζει μόνον στον αδίκως αποβληθέντα το περασμένο Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα Φάνη Δεληγιάννη, ενώ στις τάξεις της επικρατούν ηρεμία και αποφασιστικότητα.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ζευγαρώματα στην Β΄ φάση που είναι τα πλέι οφ 1-8, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στο ζευγάρι ΧΑΝΘ- ΓΑΣ Κιλκίς των πλέι άουτ που θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Τόσο η ΧΑΝΘ, όσο και ο ΓΑΣ Κιλκίς θα παίξουν στην έδρα τους κόντρα σε ΑΣΕ Δούκα και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, αντίστοιχα και θέλουν την νίκη. Η ΧΑΝΘ έχει την τύχη στα χέρια της, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί με τον ΓΑΣ Κιλκίς να θέλει νίκη δική του και στραβοπάτημα (ισοπαλία ή ήττα) των Θεσσαλονικέων για να προσπεράσει στην βαθμολογία και να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, ΑΣΕ Δούκα και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ από την άλλη ψάχνουν τους βαθμούς για να παίξουν στα πλέι οφ, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμιών στις περισσότερες περιπτώσεις υστερούν.

Ο αγώνας του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]