Εκπαίδευση

Πρόσκληση εσπερινού γυμνασίου Κιλκίς προς όλους τους ενηλίκους

Από το εσπερινό γυμνάσιο Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι, εν όψει των εγγραφών μαθητών γιά το νέο σχολικό έτος, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, μπορούν να εγγραφούν σ’ αυτό.
Η περίοδος των εγγραφών λήγει την Πέμπτη 30.6.22.

Όσοι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών αδυνατούν να προσέλθουν τον Ιούνιο, πρέπει έως τις 10 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους.
Σημειώνεται ότι:

– Το δικαίωμα της εγγραφής στα εσπερινά σχολεία το έχουν όλοι οι ενήλικοι (άνω των 18 ετών) καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των 14 ετών.

– Το απολυτήριο των σχολείων είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.

-Το ωράριο είναι από τις 6 το απόγευμα έως τις 9.25 το βράδυ.

– Οι μαθητές μας δικαιούνται δωρεάν μεταφορά στα σχολεία μας (με ταξί, για το οποίο τα έξοδα καλύπτονται από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς).

– Όσοι δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού, μπορούν να εξετασθούν σε δημοτικό σχολείο, που ορίζει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πρώτο δεκαήμερο ωρισμένων μηνών, και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να εγγραφούν στο εσπερινό γυμνάσιο.

– Οκτώ χιλιάδες κάτοικοι της ΠΕ Κιλκίς ηλικιών 20 – 59 ετών δεν έχουν απολυτήριο γυμνασίου (απογραφή ΕΛΣΤΑΤ 2011).

– Τετρακόσιοι κάτοικοι της ΠΕ Κιλκίς, ηλικιών 20 – 59 ετών δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού (απογραφή ΕΛΣΤΑΤ 2011).

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το εσπερινό γυμνάσιο είναι 23410. 75314 (απογεύματα)
Η διεύθυνση του blog του εσπερινού γυμνασίου Κιλκίς, όπου παρουσιάζονται οι δράσεις και περισσότερα στοιχεία για τη λειτουργία του σχολείου, είναι https://blogs.sch.gr/gymespkl/

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]