Προσκλητήριο προς συλλόγους κηδεμόνων γιά αντιμετώπιση των προβλημάτων στα δημοτικά σχολεία του δήμου Κιλκίς

Εκπαίδευση /

Από το διοικητικό συμβούλιο του 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Το διοικητικό συμβούλιο του 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, σε πρόσφατη συνεδρίαση του, και έχοντας υπ’ όψιν τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία (εκπαιδευτικά, οικονομικά, κτιριακά, ψυχοκοινωνικά κτλ), αποφάσισε να καλέσει τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του δήμου Κιλκίς σε σύσκεψη και τους γονείς και κηδεμόνες – μέλη των συλλόγων, με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρία, να συζητηθούν γνώμες και απόψεις, ώστε:

– Να προχωρήσουμε στην επαναλειτουργία της ένωσης γονέων και κηδεμόνων δήμου Κιλκίς, η οποία είναι ανενεργή εδώ και χρόνια, ώστε περισσότεροι σύλλογοι να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα των σχολείων μας.

– Να πραγματοποιήσουμε κοινή εκδήλωση το επόμενο διάστημα, με θεματολογία που μπορεί να καθοριστεί από την σύσκεψη και θα προσανατολίζεται σε σύγχρονα ζητήματα, π.χ. σχολικός εκφοβισμός και παραβατική συμπεριφορά, ναρκωτικά, ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις τωνμαθητών από την πανδημία κ.ά.

Επίσης, μπορείτε να στείλετε στο e-mail του συλλόγου μας ([email protected]) και άλλες δικές σας προτάσεις.

Γιά τον σκοπό αυτό σας καλούμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς, στην σύσκεψη που διοργανώνουμε.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας είτε ηλεκτρονικώς είτε στα τηλέφωνα 6977032853 (Φανή) και 6974833600 (Κώστας).”.

Περισσότερα

Πρόσκληση της διεύθυνσης ΠΕ Κιλκίς προς ανθρώπους των εικαστικών Τεχνών

Από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς απευθύνει πρόσκληση στους Κιλκισιώτες καλλιτέχνες […]

«Στο πόδι» οι εκπαιδευτικοί Παιονίας για τα κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ειδική αγωγή

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2.12.22 παράσταση διαμαρτυρίας από τον σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, γιά το […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]