Κοινωνία

Προσφορά υγειονομικού υλικού σε νοσοκομεία από την Κολιός ΑΕ

Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε, Eλληνική βιομηχανία γάλακτος, ενισχύει την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σεβόμενη απόλυτα την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που καθημερινά δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και του γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” προχωρά στην δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού όπως χειρουργικές μάσκες και φίλτρου, γάντια, στολές και μπλούζες προστασίας, οξύμετρα, γυαλιά και μάσκες προστασίας, έτσι ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για την προστασία ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων.

Η ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους, ακολουθώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία και επάρκεια της αγοράς με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει.

Σ΄ αυτό τον αγώνα, ας παραμείνουμε ενωμένοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι, προκειμένου, από τη μάχη κατά της πανδημίας της νόσου Covid-19, να βγούμε νικητές.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]