Αθλητισμός

Το πρόγραμμα «Βοdybalance TM» στο γυμναστήριο «Kinesis»

Το πρόγραμμα «Βοdybalance TM» καθιερώνει το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis Gym») του Κιλκίς.
Το BODYBALANCE™ είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όλους, το οποίο βασίζεται στη yoga και σας βοηθάει να βελτιώσετε τη νοητική και φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη ζωή σας στο σύνολό της.

Οι προπονήσεις BODYBALANCE™ γίνονται με τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής και περιλαμβάνουν κάμψεις και διατάσεις μέσα από μια σειρά απλών κινήσεων Yoga και ασκήσεων Tai Chi και Pilates.
Ο έλεγχος της αναπνοής αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο όλων των ασκήσεων. Οι γυμναστές παρέχουν πάντα τις κατάλληλες επιλογές για τους αρχάριους.

Θα ενδυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας και θα φύγετε από την προπόνηση νιώθοντας ήρεμοι και έχοντας βρει την εσωτερική σας ισορροπία. Απλά ευτυχισμένοι!.
Τα μαθήματα BODYBALANCE™ να έχουν διάρκεια 55.

Ένας συνδυασμός Yoga, Tai Chi και Pilates που θα σας κινητοποιήσει
Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ Yoga, το BODYBALANCE™ είναι μια εξαιρετική εισαγωγή. Εάν κάνετε ήδη κάποιο είδος Yoga, θα ενθουσιαστείτε με την ποικιλία που προσφέρει το BODYBALANCE™.

Πλεονεκτήματα
Βελτιώστε την ευλυγισία σας και τη δύναμη του κέντρου σας, αποβάλλοντας παράλληλα το άγχος. Θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε και να αναπτύξετε μια διαρκή αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας.

Γιατί είναι αποτελεσματικό;
Η ελεγχόμενη αναπνοή, η συγκέντρωση και η προσεκτικά δομημένη σειρά διατάσεων, κινήσεων και στάσεων με τη συνοδεία της μουσικής δημιουργούν μια ολοκληρωμένη προπόνηση που θα φέρει το σώμα σας σε κατάσταση αρμονίας και ισορροπίας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BODYBALANCE™
Πού μπορώ να βρω ένα γυμναστήριο με ομαδικά προγράμματα Fitness BODYBALANCE™;
Στην πόλη του Κιλκίς σε αποκλειστικότητα στο γυμναστήριο Kinesis-Gym εξειδικευμένοι γυμναστές διδάσκουν τα ομαδικά προγράμματα BODYBALANCE.

Τι χρειάζομαι για μια προπόνηση BODYBALANCE™;
Τα μοναδικά πράγματα που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα γυμναστικής και κάτι ζεστό να φορέσετε για το τελικό στάδιο χαλάρωσης. Δεν χρειάζεστε παπούτσια. Τα στρώματα Υoga είναι προαιρετικά.

Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά yoga. Παίζει ρόλο;
Όχι. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του γυμναστή σας, ο οποίος θα σας δείξει όλες τις κατάλληλες επιλογές. Δείξτε υπομονή μέχρι να ολοκληρώσετε τις πρώτες τρεις ή τέσσερις προπονήσεις και θα ανταμειφθείτε, καθώς πλέον θα αισθάνεστε άνετα με όλες τις ασκήσεις.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω BODYBALANCE™;
Παρότι θα δείτε θετικά αποτελέσματα ακόμα κι αν κάνετε μία φορά την εβδομάδα προπόνηση, εάν αυξήσετε τον αριθμό των προπονήσεων στις τρεις θα δείτε πραγματικά σημαντική βελτίωση.

Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις BODYBALANCE™;
Το BODYBALANCE™ μπορεί να βοηθήσει τις εγκύους να ελέγχουν το κέντρο τους και την ισορροπία των μυών τους. Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Επίσης, μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες τροποποιήσεις για το σύνολο της προπόνησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]