Κοινωνία

Πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη για το έγκλημα των Τεμπών στην Γουμένισσα

Από την οργανωτική επιτροπή πορείας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γενικού λυκείου Γουμένισσας εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Ευαισθητοποιημένοι και αρκετά εξοργισμένοι με τη διαχείριση του εγκλήματος που αφορά τα Τέμπη θα προχωρήσουμε σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 29.3.23 στις 5 το απόγευμα.

Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία 23ης Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Γουμένισσας. Σε αυτή την πορεία μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές, οι σύλλογοι της Γουμένισσας, καθώς και κάθε πολίτης που είναι ευαισθητοποιημένος.

Για την πραγματοποίηση αυτής της κίνησης πολιτών χρειαζόμαστε όλοι, όλοι θα πρέπει να συμμετέχουμε. Η ενεργοποίηση συνείδησης και η ενσυναίσθηση ξεκινάει από εμάς τους ίδιους.

Θα πρέπει να είμαστε ο φάρος στην πορεία των παιδιών μας. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να συγκαλυφθεί ούτε και να ξεχαστεί. Ο κόσμος θα πρέπει να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Αν συμφωνείτε και εσείς, να είστε παρόντες και να συμμετέχετε όλοι σε αυτή την πορεία. Η Ελλάδα ανήκει στους πολίτες της. Η δικαιοσύνη πρέπει να εκπληρώσει την αποστολή της ως οχυρό της δημοκρατίας μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα