Αθλητισμός

Πολλές υποσχέσεις από τα «μωρά» της Τόλμης


Στην φιλικού χαρακτήρα διοργάνωση τεκβον-ντο πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών (6-11 ετών) του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης έλαβε μέρος με έξι μονάδες της η Τόλμη Κιλκίς.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 24.5.15 στο κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης, με την συμμετοχή εξακοσίων αθλητών και αθλητριών, χωρίς μετάλλια και κατάταξη, καθώς τέτοιες διοργανώσεις αποσκοπούν στην εξοικείωση τεκβον-ντόκα από μικρών μέχρι πολύ μιρκών ηλικιών στις συνθήκες αγώνων, κατά τρόπο που να συνδυάζει την αγωνιστική προσπάθεια με την χαρά του παιχνιδιού και της διασκέδασης.
Καθένας από τους τεκβον-ντόκα έδωσε από δύο αγώνες και όλα τα στελέχη της Τόλμης έδωσαν πολλές υποσχέσεις γιά το μέλλον.
Ειδικότερα, έλαβαν μέρος οι Δημήτρης Λουκοβίτης (-57κ.), Παναγιώτης Κεμεντσετζίδης (-49κ.), Χρήστος Σκαρλάτος (-26κ.), Θεοφιλία Κωνσταντινίδου (-44κ.), Ιωάννης Δεληγιαννίδης (-49κ.) και Βασίλειος Αθανασιάδης (-41κ.).
Τόσο ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους γιά την εμφάνιση των αθλητών, τονίζοντας την σημασία της συμμετοχής τους σε τέτοιους αγώνες, όσον αφορά στην βελτίωση και πρόοδό τους τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά όσο και στα τεχνικά θέματα.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα