Αθλητισμός

Ποδοσφαιρική «πανδαισία» από τα «πιτσιρίκια» του Κιλκισιακού

Αγώνες με τις εδρεύουσες στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχες του Ολυμπιακού Πειραιώς έδωσαν, ύστερα από σχετική πρόσκληση την Κυριακή 15.3.15 οι ομάδες ηλικιακών κατηγοριών της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…..Οι παμπαίδες έδειξαν γιά ακόμη μία φορά την δυναμική τους αφού χωρίς δυσκολία επικράτησαν με 4-1 της Νέας Τρίγλιας και στο δεύτερο αγώνα τους με τον Ολυμπιακό αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα καθώς «σπατάλησαν» αρκετές ευκαιρίες.
Οι προπαίδες αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες. Το γρήγορο τέρμα που δέχθηκαν από στις Ελπίδες τους επηρέασε γιά να ηττηθούν τελικά με 9-3, και στη συνέχεια γνώρισαν την ήττα και από τον Ολυμπιακό με 7-0.
Οι μικροί προπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη είχαν πολύ καλή απόδοση παρά την ήττα τους με 3-1 από την Τρίγλια, και ακολούθησε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση, αφού κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 6-3, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 5-0!
Τέλος «την παράσταση έκλεψαν» για ακόμη μια φορά οι πολύ μικροί προπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη που τα έδωσαν όλα, αλλά με αντιπάλους μεγαλύτερους ηλικιακά, ηττήθηκαν από τις Ελπίδες. Το τέρμα πάντως του Θοδωρή Καλπάκη πανηγυρίστηκε έξαλλα!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα