Αθλητισμός

Σε πλήρη δράση τα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου

Σειρά φιλικών αγώνων στις εγκαταστάσεις της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσαν οι ομάδες πολύ μικρών προπαίδων, μικρών προπαίδων, προπαίδων και παμπαίδων των αντίστοιχων τμημάτων του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ολοι οι μικροί ποδοσφαιριστές χάρηκαν τα παιχνίδια με την συμμετοχή να καταρρίπτει, γιά φέτος όλες τις επιδόσεις.
Ηταν οι προτελευταίοι αγώνες που έδωσαν γιά φέτος οι αθλητές της, εκτός από την γιορτή της τελετής λήξης της «ακαδημίας» στις 7.6.15 (διοργάνωση «Ανέστης Παπαδόπουλος») και όπως κάθε Ανοιξη βρίσκοντα σε δράση, γιά να δείξουν σε προπονητές και γονείς την εξέλιξή τους. Η επιλογή των αγώνων γίνεται πάντα από το τεχνικό επιτελείο της «ακαδημίας» με δυνατούς και αξιόλογους πάντα αντιπάλους. Το άλλο σαββατοκύριακο θα αγωνισθούν με την «ακαδημία» «Σούτερς», όλα τα μικρά τμήματα πλην των παμπαίδων και παίδων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]