Αθλητισμός

Το πλάνο ανάπτυξης του A.O.Κιλκισιακού

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΟ Κιλκισιακός για το πλάνο και την φιλοσοφία του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Ως νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου Α.Ο. Κιλκισιακός,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πλάνο και την φιλοσοφία του συλλόγου μας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και ίσως αυτό να αποτελεί έναν βασικό λόγο για την επανεκκίνηση του.

Η εφαρμογή του προγράμματος μας, ξεκινά από το όραμα που διακατέχει όλη την ομάδα. Το πλάνο υλοποίησης και εδραίωσης της συγκεκριμένης φιλοσοφίας έχει πενταετή βάση, σύμφωνα με τις νέες τάσεις που επικρατούν στα σύγχρονα μοντέλα διοίκησης του ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι η διαμόρφωση μιας συλλογικής κουλτούρας απόλυτα εναρμονισμένης με τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και ενός περιβάλλοντος που θα συμβάλλει στην πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών με απώτερο σκοπό την βελτίωση τους και την δημιουργία αίσθησης αθλητικής κοινότητας.

Βρισκόμαστε στην φάση του επαναπροσδιορισμού, της ανασυγκρότησης αλλά και της δράσης, αναμένουμε ανάκαμψη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Όπως ξέρουμε στην ζωή κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, έχουμε την ευθύνη να εμπνεύσουμε, να ενεργοποιήσουμε, να δώσουμε την ευκαιρία για ανακαλύψεις και αλλαγές, να προσφέρουμε στην κοινωνία ως καλύτεροι συνεργάτες, καλύτεροι εκπαιδευτές, καλύτεροι γονείς.

Διοίκηση Α.Ο. Κιλκισιακός

Τηλ. επικ.: 2341251040

email: [email protected]

Περισσότερα
Δείτε ακόμα