Κοινωνία

Απονεμήθηκαν τα πτυχία ξένων γλωσσών σε μαθητές του φροντιστηρίου Αποστολίδου

Την καθιερωμένη γιορτή απονομής πτυχίων στους μαθητές του διοργάνωσε το φροντιστήριο ξένων γλώσσων Αποστολίδου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6.2.16 στο συνεδριακό κέντρο το οποίο κατακλύσθηκε από μαθητές, γονείς-κηδεμόνες και φίλους, με τους πτυχιούχους πλέον μαθητές να επιδεικνύουν και τις φωνητικές ικανότητές τους, ερμηνεύοντας θεματικά τραγούδια.

Τα πτυχία παρέδωσαν εκπρόσωποι των φορέων των ξενόγλωσσων πτυχίων κ.κ. Θεοχάρη (ΕSΒ), Βούλγαρης (Μίσιγκαν), Ναουμίδου (ΤΙΕ) και Καράμπελλα (LRN).

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε, ότι δέκα μαθητές του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών Αποστολίδου θα συμμετάσχουν σε επιτροπές συζητήσεων γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι οποίες συγκροτούνται σε συνεργασία με το MUN (Model of United Nations=Πρότυπο των Ηνωμένων Εθνών) και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.
Οι συζητήσεις θα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Γιά την συμμετοχή του φροντιστηρίου της στο 14ο MUN η ιδιοκτήτρια Αλεξάνδρα Αποστολίδου απέσπασε τα εύσημα του ιδιοκτήτη του Αριστοτελείου Κολλεγίου Δημήτριος Γκροζούδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]