Πολιτική

«Πικρός» και άδοξος ο τρίτος υποβιβασμός του ΓΑΣΚ από ΧΑΝΘ

Για τρίτη φορά από το 1991, που πρωτοανήλθε σε αυτήν, ο ΓΑΣ Κιλκίς αποχαιρετά την α1 εθνική κατηγορία χειροσφαίρου.

Η ΧΑΝΘ μετά την πρώτη νίκη της στη Θεσσαλονίκη επικράτησε και στο Κιλκίς με 21-20 και με δύο νίκες παρέμεινε στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και με την συνολική παρουσία τους στη σεζόν, παραμένουν δίκαια στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο το άγχος ήταν κοινό, αφού και η ΧΑΝΘ, αν και “ακούμπησε” στην νίκη του ουναγώνα,ημιχρό “τα χρειάστηκε” από τον δυναμισμό του αντιπάλου της.
Οι δύο ομάδες έδωσαν “ρεσιτάλ” άμυνας, αφ΄ετέρου “κακοποίησαν” το άθλημα στην τελική της προσπάθεια χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες ακόμα και από ευνοικές συνθήκες.
Το τελικό 6-7 του πρώτου ημιχρόνου τα λέει όλα.

Τα πεντάλεπτα: 0-0, 1-2, 2-4, 3-6, 5-7, 6-7 (ημχ.), 7-9, 10-9, 13-11, 14-14, 16-18, 20-21
ΓΑΣ Κιλκίς (Γιάννης Λαζαρίδης): Κοτανίδης 1, Ασίκης, Σισμανίδης, Δούγιας 6, Χαλκίδης, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης, Χοτζούδης, Δημάκης 3, Γουγλίδης, Παπαδόπουλος 3, Μέγκας, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 7, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου.

ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος): Ορφανουδάκης, Καφαντάρης 5, Σαρηγιαννίδης 7, Δέσπος, Λάππας, Κόντης 2, Κουπαρανίδης, Ιωαννίδης, Αργυρίου 4, Μαυρόπουλος, Μπαϊρλής, Τσαβδάρης 2, Παντελίδης 1, Πλατής, Παπαχρήστου

Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας, Κόκκινη: 59:42 Γρηγοριάδης (αντιαθλητικό μαρκάρισμα- κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 1/3-5/5.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]